Arbejde i Roskilde eSport -Træner

CS:GO træner Roskilde eSport

CS:GO træner Roskilde eSport - lønnet

Følgende 2 stillinger som træner i Roskilde eSport er pt. åbne med mulighed for omgående tiltrædelse:

Mandag kl. 17:15-21:15: CS:GO træner


Tirsdag kl. 17:15-21:15: CS:GO træner

Som træner er du med til at samle vores medlemmer i et sund og ansvarligt demokratisk fællesskab, hvor du som træner har ansvaret for at drive og skabe gode spiloplevelser for vores medlemmer på tværs af alder og køn.

Du er fyldt 18 år, og du er/har selv været CS:GO spiller, og du brænder for at dele ud af din erfaring og glæde ved spillet. Pædagogiske færdigheder vil være et plus.

Du formår at arbejde selvstændigt, og du er i stand til at motivere dig selv, og de spillere du træner i alderen fra 12-17 år. Som træner giver du spillerne en forståelse for spillet og dygtiggør dem til det, og du er med til at bidrage til, at vores medlemmer får forøget indhold i deres tilværelse som medlem af Roskilde eSport.

At være træner i Roskilde eSport er mere end at være træner. Du bliver repræsentant for Roskilde eSport og ambassadør for vores værdier. Du er med til at sikre, at al træning er præget af glæde og lyst. Det skal være sjovt at gå til eSport og ingen er hævet over fællesskabet.

Du er motiveret for at videreudvikle dig selv i rollen som træner og derigennem være med til at præge vores CS:GO hold og gennem dit aktiv at bidrage positivt til Roskilde eSport.

Som forening tilbyder vi, at du som træner, har de bedste rammer til rådighed. Vi har eget klubhus med 15 maskiner, hvilket også vil være den maksimale størrelse på de enkelte hold, hvor du er træner. Vi støtter dig i dit virke som træner, og giver dig mulighed for at udvikle dig som træner gennem trænerkurser hos f.eks. DGI.

Løn efter nærmere aftale.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning sendes pr. mail til: Jens Christian Ringdal / jcr@roskilde-esport.dk