Arbejde i Roskilde eSport -Hjælpetræner

CS:GO hjælpetræner Roskilde eSport

CS:GO hjælpetræner Roskilde eSport - frivillig (ulønnet)

Følgende stillinger som hjælpetræner i Roskilde eSport er pt. åbne med mulighed for omgående tiltrædelse:


Mandag kl. 19:15-21:15: CS:GO hjælpetræner,

Tirsdag kl. 19:15-21:15: CS:GO hjælpetræner,


Som hjælpetræner er du sammen med træneren med til at samle vores medlemmer i et sund og ansvarligt demokratisk fællesskab, hvor du som hjælpetræner bistår og hjælper træneren med at drive og skabe gode spiloplevelser for vores medlemmer på tværs af alder og køn.

Du er fyldt 18 år, og har som minimum et kendskab til CS:GO. Du er holdspiller, og du forstår at tage hånd om andre. Her hjælper du med at løfte de spillere, der kræver en ekstra hånd for at kunne opnå en forståelse for spillet og blive dygtiggjort til det. Og du er sammen med træneren med til at bidrage til, at vores medlemmer får forøget indhold i deres tilværelse som medlem af Roskilde eSport.


At være hjælpetræner i Roskilde eSport er mere end at være hjælpetræner. Du bliver repræsentant for Roskilde eSport og ambassadør for vores værdier. Du er med til at understøtte, at al træning er præget af glæde og lyst. Det skal være sjovt at gå til eSport, og ingen er hævet over fællesskabet.

Du er motiveret for at videreudvikle dig selv i rollen som hjælpetræner og derigennem være med til at præge vores CS:GO hold og gennem dit aktiv at bidrage positivt til Roskilde eSport.
Som forening tilbyder vi, at du som hjælpetræner, har de bedste rammer til rådighed. 

Vi har eget klubhus med 15 maskiner, hvilket også vil være den maksimale størrelse på de enkelte hold, hvor du er hjælpetræner.

Vi støtter dig i dit virke som hjælpetræner, og giver dig mulighed for at udvikle dig som hjælpetræner gennem trænerkurser hos f.eks. DGI.


Som hjælpetræner er du frivillig (ulønnet).


Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning sendes pr. mail til: Jens Christian Ringdal / jcr@roskilde-esport.dk