Bliv medlem

Du kan blive medlem af Roskilde eSport for kun 100 kr. om året. Som medlem kan du tilmelde dig foreningens aktiviteter, opnå rabat ved klubarrangementer og få adgang til medlemstilbud fra klubbens partnere. Vi tilbyder træning i udvalgte eSport spil samt mulighed for at træne selv. Derudover har vi en række andre aktiviteter.

Vores hold er primært opdelt efter niveau, men hvor vi også tager hensyn til alder. Vi benytter betegnelserne Academy (11-18 år), Pro (udtages fra Academy), Senior (+18) og Veteran (+30). Såfremt vi har flere hold, benytter vi farverne sort (Black), rød (Red), blå (Blue) og grøn (Green) til at markere holdene.

Se kalender for hvilke dage der er aktiviteter for de forskellige hold.

Aktiviteter i Roskilde eSport:

“Minecraft for børn” med instruktør (fra 6-11 år)

800 kr. per sæson

“Træn selv” træning uden instruktør (Pro, senior og Veteran)*

500 kr. per sæson

“eSport – League of Legends” træning med instruktør (Academy)

800 kr. per sæson

“eSport – Counter-Strike” træning med instruktør (Academy)

800 kr. per sæson

“eSport – Overwatch” træning med instruktør (Academy)

800 kr. per sæson


*Kontakt os for oprettelse af et hold og ønske om spilvalg. Der skal være minimum 5 på et hold for, at der kan oprettes et “eSport – træn selv” hold.

Du kan tilmelde dig herunder. Du vil modtage bekræftelse per mail, når vi har behandlet din henvendelse.


NB: Det er muligt at prøve vores aktiviteter op til to gange, førend der opkræves kontingent. Dette gælder også, selvom du har modtaget kontingentopkrævning. Hvis du er i tvivl, om eSport er noget for dig, så vent med et betale, til du har overstået dine to prøvegange. En sæson er på 20 uger i løbet af et halvår. Bemærk at sæson “1. halvår 2017” er på 16 uger.